Quiz C Language And Earn 200/- Rs

Quiz C Language + Chance To Earn 200/- Rs Per Week.

Hello Developer, we introduce new concepts in our Java Blog, so give comment on quiz c language and chance to earn 200/- Rs per week.

This is first c language quiz, you just have to give output of this program.

Program Details

int x=10;

int ans=0;

printf(” %d %d %d\n”, x++, ++x, x- -);

x = 10;

ans = x++ + (2*++x) – x;

 

Before give this program output, follow this simple steps

Step – 1 

Add Your Answer in Comment Box.

Step – 2

Fill Your Name and Email Information in Comment.

Step – 3

This Quiz is working only 1 week [17-12-2016 to 23-12-2016]. Do not add your answer after 23-12-2016.

Step – 4

Do not insert two time Answer of this Quiz

Step – 5

Subscribe in YouTube Channel For Next Quiz Details :

Step – 6

We randomly select one  correct Answer and give 200/- every week

 


 

Final Answer of 1st C Language Quiz

Turbo C Answer [Please check this program in Turbo C Compiler]

10 10 10
Answer : 22

 

Next quiz will be declare  within 2 hours…  Ready for next quiz..

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

1265total visits,4visits today


Tags : , , , ,
mayank

Hello, I am Maddy a Java blogger, trainer and developer

Related articles

40 Comments

  1. Chetan N Shah
    December 17, 2016 - 4:41 pm

    Answer :
    11 12 11

    Ans = 23

    • December 17, 2016 - 4:43 pm

      Thank you for Answer

      Please subscribe our video channel otherwise we do not calculate your answer

  2. Jagruti Vaghela
    December 17, 2016 - 7:56 pm

    Answer=22
    Printf (10 11 10)

  3. Jagruti Vaghela
    December 17, 2016 - 9:11 pm

    Ans=22
    Printf (10 11 10)

    • December 18, 2016 - 9:10 am

      Thank you for replay Jagruti Vaghela…

      Final Answer will be declare on 23-12-2016..

      Please subscribe with our YouTube Channel for earn money

  4. December 18, 2016 - 9:38 am

    Ans 11 12 11
    23

    • December 18, 2016 - 10:17 am

      Thank for your Answer
      Final Answer declare on 23-12-2016

      Please subscribe our youtube channel for win 200/- Rs

  5. Hetal koshti
    December 19, 2016 - 12:00 pm

    Ans 11+ 22- 10
    23

    • December 19, 2016 - 12:54 pm

      Thank you Hetal koshti
      Please subscribe our video channel for more quiz programs

  6. Patel Kunj J
    December 19, 2016 - 12:01 pm

    10,12,12 ans = 22

    • December 19, 2016 - 12:54 pm

      Thank you Patel Kunj
      Please subscribe our video channel for more quiz programs

  7. Hely patel
    December 19, 2016 - 12:03 pm

    11 12 11
    Ans=23

    • December 19, 2016 - 12:53 pm

      Thank you Hely Patel

      Please subscribe our video channel for more quiz programs

  8. kevin pipaliya
    December 19, 2016 - 12:04 pm

    10 12 12
    23

    • December 19, 2016 - 12:53 pm

      Thank you Kevin
      Please subscribe our video channel for more quiz programs

  9. Rupapara Akash
    December 19, 2016 - 1:35 pm

    10 12 12 22

    • December 19, 2016 - 2:08 pm

      Thank you for Answer Rupapara Akash

      Final Answer will be declare on 23-12-2016

      For Earn 200/- Rs subscribe our youtube channel

  10. Nilima Borase
    December 20, 2016 - 11:09 am

    ANSWER:

    printf :- 10 11 10

    Ans :- 23

    • December 20, 2016 - 12:20 pm

      Thank you for Answer..

      Final Answer will be declare on 23-12-2016…

      Subscribe our YouTube Channel for win 200/- per week

  11. Amee Patel
    December 20, 2016 - 2:17 pm

    values = 10,11,10
    ans = 23

    • December 20, 2016 - 2:51 pm

      Thank you for Answer Amee

      We will declare final answer on 23-12-2016

      Please subscribe our Youtube Channel and chance to earn more quiz prize

  12. Patel Nirali N.
    December 20, 2016 - 2:17 pm

    printf = 10 11 10

    ans = 23

    • December 20, 2016 - 2:51 pm

      Thank you for Answer Nirali

      We will declare final answer on 23-12-2016

      Please subscribe our Youtube Channel and chance to earn more quiz prize

  13. Hetal Mori
    December 20, 2016 - 2:17 pm

    printf-10 11 10

    ans-23

    • December 20, 2016 - 2:50 pm

      Thank you for Answer Hetal Mori

      We will declare final answer on 23-12-2016

      Please subscribe our Youtube Channel and chance to earn more quiz prize

  14. Ranbir Singh
    December 20, 2016 - 6:58 pm

    printf=10,12,12
    ans=22

    • December 20, 2016 - 11:13 pm

      Thank you for Answer Ranbir Singh

      We will declare final answer on 23-12-2016

      Please subscribe java program channel for more quiz programs…

  15. Ranbir Singh
    December 20, 2016 - 7:03 pm

    I have answered

  16. Vipul Sehgal
    December 22, 2016 - 9:37 am

    value is 11,11,9
    Ans is 24

    • December 22, 2016 - 12:28 pm

      Thank you Vipul Sehgal

      Final Answer will be declare on 23-12-2016….

      Please subscribe our YouTube Channel and earn more quiz price

  17. ritutosh raturi
    December 22, 2016 - 11:44 am

    Printf (10 12 12)
    Ans=22

    • December 22, 2016 - 12:28 pm

      Thank you Ritutosh Raturi

      Final Answer will be declare on 23-12-2016….

      Please subscribe our YouTube Channel and earn more quiz price

  18. Nilesh patil
    December 22, 2016 - 2:30 pm

    10 12 12
    22

    • December 22, 2016 - 4:47 pm

      Thank you for Answer Nilesh Patil..

      Final Answer will be declare on 23-12-2016

      Please subscribe with our YouTube Channel for more quiz

      Next Quiz also release on 23-12-2016….

    • December 22, 2016 - 7:29 pm

      Thank you for Answer

      Final Answer will be declare tomorrow

      New quiz also introduce on tomorrow……

  19. Darji Shivani
    December 23, 2016 - 10:15 am

    x=10,x=12,x=12.
    ans=10+22-11=21

    • December 23, 2016 - 11:11 am

      Thank you for Answer Darji Shivani

      Final Answer declare in just 1 hour…

      Subscribe in YouTube Channel for more C Language Quiz….

  20. Mayank Borad
    December 23, 2016 - 10:25 am

    12 10 10

    21

    • December 23, 2016 - 11:11 am

      Thank you for Answer Mayank Borad

      Final Answer declare in just 1 hour…

      Subscribe in YouTube Channel for more C Language Quiz….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your comments (*)

Name (*)

Your full name please.

Email address (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.

Enter Captcha Here :*

Reload Image

EmailEmail
PrintPrint